11 magas növekedési pontenciállal rendelkező részvény, amit még időben megvásárolhatsz

A koronavírussal együtt járó válság számos vállalat profitját eltűntetheti, azonban vannak olyan céget, amelyek eredménye várhatóan kevésbé csökken, sőt a jövő évi előrejelzések szerint növekedni fog. Ezeket a vállalatokat a Barron's pénzügyi magazin válogatta össze.
Számos vállalat, mint a Netflix (NFLX), a Microsoft (MSFT) vagy az Amazon (AMZN) részvényárai, már jóval meghaladják a válság kitörése előtti szinteket. Azok számára, akik elmulasztották a beszállást ezekbe a cégekbe, most itt van 11 olyan, amelyek értékeltsége még mindig alacsonyabb, mint a válság előtt.





A mai bizonytalan környezetben fel fog értékelődni a biztosítások szerepe, ezért valószínűleg az Assurant (AIZ) és a  Lincoln National (LNC) eredményei  25-40%-kal növekedni fognak 2019-hez képest.
Az emberek egyre több időt töltenek számítógépeikkel illetve okostelefonjaikkal, ezért az offline és a felhőalapú adattárolók gyártója,  a Western Digital (WDC), várhatóan 21%-kal magasabb eredményt ér el az elmúlt évhez képest.
Az elemzők optimisták a félvezetők gyártásával foglalkozó Advanced Micro Devices (AMD) és az Applied Materials (AMAT) részvényeivel kapcsolatban, 133%, illetve 39% bővülést várnak el, illetve az integrált áramköröket gyártó Lam Research (LRCX) vállalattal kapcsolatban 21%-os növekedéssel számolnak.
Szintén bővülés várható az orvosi eszközök gyártásának piacán a Medtronic (MDT) illetve a Weyerhaeuser (WY) cégekkel kapcsolatban. A Fiserv (FISV) a pénzügyi tehcnológiában, illetve a L3Harris Technologies (LHX) a védelmi technológiában növelheti jelentősen eredményét a következő évben.

Megjegyzések